Kohti Poria ja SuomiAreenaa

Euroopan komission Suomen-edustusto ja Euroopan parlamentin Suomen-tiedotustoimisto ovat jälleen mukana huomenna alkavalla Porin SuomiAreenalla.

Meidän näkövinkkelistämme viikon tärkein päivä on torstai. Silloin järjestämme keskustelutilaisuuden teemalla “Euroopan uusi tahtilaji”, jossa komission varapuheenjohtaja Olli Rehn sekä iso joukko suomalaisia meppejä jakavat näkemyksiään EU:n tulevaisuuden valintojen ja haasteiden ympärillä, tulevia vaaliasetelmia unohtamatta.

Ensi torstaista on noin vajaa vuosi aikaa siihen, kun toukokuussa 2014 valittu uusi Euroopan parlamentti pääsee valitsemaan uuden komission puheenjohtajan. 

Tilaisuuden juontajana toimii Tuomas Enbuske, joka varmasti kovana twiittaajana on mielessään siitä, että tilaisuudessa on käytössä twiitti-seinä. Keskustelu twitterissä velloo #EUtahti ympärillä. 

Torstain keskustelutilaisuuden lisäksi päivystämme EU:n infoteltallamme koko SuomiAreenan ajan keskiviikosta torstaihin aamuyhdeksestä kello 17.00 asti.

Teltalla on mm. EU-tietovisa, lasten piirustuskilpailu sekä laatikko johon voit jättää kysymyksiä ja kommentteja mepeille ja varapuheenjohtaja Rehnille torstain keskustelutilaisuuteen. Mielenkiintoisimmat kysymykset ja kommentit nostetaan tapahtuman twitter-seinälle. Tervetuloa siis keskustelemaan ja hakemaan maksutonta materiaalia! Ennen edellä mainittua päätapahtumaamme Euroopan parlamentin Suomen-tiedotustoimisto tarjoaa teltalla aamukahvit kello. 9.00 alkaen.

Telttamme löytyy Kauppatorilta, Yrjönkadun puoleisella sivulta, läheltä Torilavaa. Infoteltta on avoinna keskiviikosta perjantaihin 17. – 19.7. klo 9.00 – 17.00.

Torstain keskustelutilaisuuden ja teltan lisäksi järjestämme kolme pienempää tilaisuutta. Torilavalla meppien kanssa puhuvat Sari Artjoki, Euroopan komission Suomen edustuston vt. päällikkö ja Pekka Nurminen, Euroopan parlamentin Suomen-tiedotustoimiston päällikkö. Tule kuuntelemaan keskiviikkona 17.7. klo 13.30 – 13.45, torstaina 18.7. klo 12.30 – 12.45 ja perjantaina 19.7. klo 13.45 – 14.00!

Porissa nähdään!

Matias Mäkelä,
Community Manager, Euroopan komission Suomen-edustusto

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s